*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Job Survival

Οδηγός επιβίωσης για κάθε εργαζόμενο

"Überleben im Job" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: · Klaus Merg · Torsten Knödler
Μετάφραση: ·Γιάννα Ανδριτσάκη
Έκδοση: Μάιος 2010 από "Σταμούλη Α.Ε."
Σελ.:268 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-351-817-4


Θέμα: "Εργασία και εργαζόμενοι"

Άκρως επίκαιρο το νέο βιβλίο της σειράς business life. Τίτλος του "Job survival - Οδηγός επιβίωσης για κάθε εργαζόμενο!" και στόχος του να βοηθήσει τον κάθε εργαζόμενο να βελτιώσει την επαγγελματική του καθημερινότητα μέσα από τρόπους και τεχνάσματα που θα του επιτρέψουν να επιβιώσει στον απέραντο ωκεανό της εργασίας!

Δευτέρα πρωί και έχετε μία ολόκληρη εβδομάδα μπροστά σας. Κι αν ο προϊστάμενος έχει πάλι κακή διάθεση; Θα καταφέρετε να τελειώσετε εγκαίρως το έργο; Και τι γίνεται με τη φήμη ότι θα καταργηθούν κάποιες θέσεις εργασίας;

Αναγνωρίζετε αυτή την κατάσταση;

Τότε πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο αυτό για να αντέξετε τον καθημερινό αγώνα στο γραφείο - χωρίς να πάθετε έλκος ή έμφραγμα. Δεν πρόκειται για άλλο ένα βιβλίο με θεωρητικά διδάγματα, αλλά για έναν πρακτικό οδηγό που όχι μόνο θα σας βοηθήσει απλά να επιβιώσετε στη δουλειά σας, αλλά θα σας παρακινήσει εσωτερικά για να προστατέψετε την καριέρα σας, να βελτιώσετε την αντοχή και ανοχή σας και να αδράξετε τις (λιγοστές) ευκαιρίες σε δύσκολους καιρούς!

Ποτέ δεν είναι αργά για να ανακαλύψετε ότι μπορείτε να αντλείτε ευχαρίστηση από το εργασιακό σας περιβάλλον. Αναλάβετε δράση και θέστε εκ νέου την εργασία σας σε τροχιά επιτυχίας!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας