*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η συμβολή του Συμβουλίου της Ευρώπης στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Εκδήλωση τιμής στον Χρήστο Ροζάκη

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: · Χρήστος Λ. Ροζάκης ·Καλλιόπη Κούφα ·Αντώνης Μπερεδήμας ·Πέτρος Ν. Στάγκος ·Λίνος - Αλέξανδρος Σισιλιάνος · Χαριτίνη Δίπλα
Επιμέλεια: · Χαριτίνη Δίπλα
Έκδοση: 2010 από "Εκδόσεις Ι. Σιδέρης"
Σελ.:111 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-08-0542-3


Θέμα: "Ανθρώπινα δικαιώματα"

Θέλοντας να τιμήσει τον συνάδελφο Ομότιμο Καθηγητή Χρήστο Ροζάκη, Δικαστή και Α΄ Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών οργάνωσε ειδική εσπερίδα με θέμα:
"Η συμβολή του Συμβουλίου της Ευρώπης στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων"

Μετά την κεντρική ομιλία του τιμώμενου, συνάδελφοι και φίλοι του από διάφορα Πανεπιστήμια της χώρας, οι οποίοι είναι μέλη των επιτροπών του Συμβουλίου της Ευρώπης, έλαβαν μέρος στην εκδήλωση με εισηγήσεις για τη συμβολή της επιτροπής, στην οποία συμμετέχει ή έχει συμμετάσχει ο καθένας, στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το παρόν πόνημα αποτελεί την αποτύπωση σε γραπτή μορφή των εισηγήσεων αυτών και αφιερώνεται στον Χρήστο Ροζάκη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας