*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ανθρώπινες ιστορίες και τηλεόραση

Ψυχοκοινωνική προσέγγιση


Συγγραφή: · Γιάννα Φιλάου
Έκδοση: Δεκέμβριος 2008 από "Οξυγόνο"
Σελ.:352 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-93-0906-2


Θέμα: "Κοινωνική ψυχολογία" "Τηλεόραση - Κοινωνιολογικές απόψεις"

Τι μας λένε στ'αλήθεια οι ανθρώπινες ιστορίες που βλέπουμε στα ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ με την Ανίτα Πάνια στο κανάλι Άλτερ;

Στο βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα βρεί καταγεγραμμένες ανθρώπινες αληθινές ιστορίες που έχουν προβληθεί στην τηλεοπτική εκπομπή Παρατράγουδα στο κανάλι Άλτερ.Η συγγραφέας κάνει μια ψυχοκοινωνική προσέγγιση στο θέμα της αυτοβιογραφικής αφήγησης υπογραμμίζοντας: την αξία της επικοινωνίας δια μέσου της γλώσσας του σύματος, την ενδεχόμενη γοητευτική διάσταση της καθημερινότητας μας και τέλος μια εκτενή αναφορά σε εκείνη την καθημερινότητα που ήδη έχει γίνει παρελθόν, δίνοντας ετσι έμφαση σε αυτό τον όρο γιατί: αυτό που κάποιος είναι σήμερα το οφείλει σ-αυτό που είδε, έζησε, έμαθε, άκουσε χθές. Η συγγραφέας γεννήθηκε στην Ερέτρια της Εύβοιας, αλλά παρακολούθησε τις πανεπιστημιακές και τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ιταλία (Bologna), Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία.Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής,της Παιδαγωγικής και διδακτορική διατριβή στην κοινωνική ψυχολογία με αντικείμενο μελέτης την δυναμική των διαπροσωπικών σχέσεων.Διδάσκει ελλ. γλώσσα στο πανεπιστήμιο της Νάπολης στην Ίταλία και ευκαιριακά δραστηριοποιείται στην δημοσιογραφία.Εχει πλούσιο συγγραφικό έργο στο τομέα της γλωσσολογίας, τουρισμού και κοινωνικής ψυχολογίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας