*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Συναντήσεις με προσωπικότητες

61 συνεντεύξεις με ανθρώπους των τεχνών, των επιστημών και του πολιτισμού


Συγγραφή: · Αχιλλέας Παπαδιονυσίου
Έκδοση: Απρίλιος 2008 από "Εκδόσεις Τέχνης "Οίστρος""
Σελ.:504 (21χ23), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-87492-7-1


Θέμα: "Συνεντεύξεις"

Τούτο το βιβλίο είναι έργο ζωής με μεράκι και αγάπη για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Καταγεγραμμένο σε συναντήσεις με σπουδαίους επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημιουργούς, μουσικούς, συγγραφείς που συνθέτουν τον καμβά της σημερινής ύπαρξης του ανθρώπου με αύρα από το χθες και το αύριο. Έργο μέσα στο οποίο κινούνται όνειρα, προσδοκίες και σημαντικές επιτεύξεις στα εκάστοτε επιστημονικά, ιατρικά, πολιτισμικά και κοινωνικά δρώμενα. Έργο που εμπεριέχει γνώση ιδεών και απόψεων από διάφορα μέρη του κόσμου. Είμαι άνθρωπος με πολλές ανησυχίες από τότε που γνώρισα τον εαυτό μου και σιγά-σιγά συγκέντρωσα αυτή την πολύτιμη για μένα ύλη μέχρι την τελική μορφή του βιβλίου με τίτλο "Συναντήσεις με προσωπικότητες". Με θάρρος -σθένος- και ψυχή για την συγγραφή ερωτήσεων. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μου άνοιξαν την καρδιά τους και μου παραχώρησαν συνέντευξη.

Αχιλλέας Παπαδιονυσίου
Πάτρα 2007

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας