*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η προστασία του ασθενούς ως καταναλωτή


Συγγραφή: ·Πόπη Καλαμπούκα - Γιαννοπούλου
Έκδοση: Ιανουάριος 2011 από "Νομική Βιβλιοθήκη"
Σελ.:192 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-272-782-9


Θέμα: "Ιατρική - Δίκαιο και νομοθεσία " "Αστικό δίκαιο"

Το βιβλίο "Η προστασία του ασθενούς ως καταναλωτή" προσεγγίζει το ολοένα αυξανόμενο πρόβλημα της ιατρικής ευθύνης από την οπτική της προστασίας του ασθενούς ως καταναλωτή. Γίνεται μνεία στο νομοθετικό πλαίσιο της λειτουργίας και εφαρμογής πολλών ιατρικών πράξεων και αναλύονται οι εκφάνσεις της πρακτικής αντιμετώπισης νομικών προβλημάτων και διλημμάτων που αντιμετωπίζει ευθέως τόσο ο ασθενής όσο και ο γιατρός κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας