*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πνευματικός πόλεμος


Συγγραφή: ·Rebecca Brown
Έκδοση: 2010 από "Το Ανώγειο"
Σελ.:382 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Βίβλος - Κριτική, ερμηνεία κλπ" "Βίβλος. Κ.Δ. - Κριτική, ερμηνεία κλπ" "Βίβλος. Π.Δ. - Κριτική, ερμηνεία κλπ."

Γνωρίζεις πώς ο Σατανάς χρησιμοποιεί "εισόδους" συμπεριλαμβανομένης και της γιόγκα, παιχνίδια στα οποία παίζεις ένα ρόλο και το διαλογισμό, για να φέρει δαιμονική καταστροφή μέσα στο σπίτι σου; Ο Σατανάς σε μισεί και θέλει να σε καταστρέψει. Για να είσαι νικητής πρέπει να προετοιμαστείς για Πνευματικό Πόλεμο. Το βιβλίο αυτό σοκάρει! Είναι λεπτομερέστατο! Αλλά αυτός είναι πόλεμος!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας