*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Intake


Συγγραφή: ·Λεωνίδας-Φοίβος Κόσκος · Ήρα Παπαδοπούλου ·Άρτεμις Ζενέτου · Κατερίνα Κοσκινά ·Σωτήρης Μπαχτσετζής ·Φίλιππος Ωραιόπουλος ·Δημήτρης Γεωργιόπουλος (Συλλογικό έργο)
Καλλιτεχνική επιμέλεια: ·Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος
Έκδοση: Δεκέμβριος 2011 από "Ελληνοαμερικανική Ένωση"
Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-492-016-2


Θέμα: "Τέχνη, Σύγχρονη" "Τέχνη - Κατάλογοι"

Κατάλογος που εκδόθηκε με την ευκαιρία της έκθεσης εικαστικών του Θεόδωρου Ζαφειρόπουλου με τίτλο "Intake" στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Περιλαμβάνει κείμενα και πλήρη καταγραφή των σταδίων μεταμόρφωσης του συνολικού έργου της έκθεσης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας