*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Επιστημονικός σοσιαλισμός

Κριτική στους επικριτές του


Συγγραφή: · Γεώργιος Λ. Πολυμερίδης
Έκδοση: Φεβρουάριος 2011 από "Εντός"
Σελ.:209 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-9492-03-7


Θέμα: "Σοσιαλισμός" "Κομμουνισμός"

Στο βιβλίο που έχει στα χέρια του ο αναγνώστης θα βρει απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματά του για τον Επιστημονικό Σοσιαλισμό του Μαρξ, του Ένγκελς και του Λένιν. Θα μάθει ακόμα ποιες αστικές ρεφορμιστικές και αναθεωρητικές θεωρίες επιδίωκαν την υποκατάστασή του ή και την απόρριψη της ύπαρξής του στην ΕΣΣΔ και στις άλλες χώρες της Λαϊκής Δημοκρατίας στην Ευρώπη.

Με τη νίκη της αντεπανάστασης και την παλινόρθωση του καπιταλισμού σ' αυτές τις χώρες ο σοσιαλισμός έχασε μια μάχη. Ηττήθηκε προσωρινά. Δεν έχασε όμως, τον πόλεμο. Η ταξική πάλη συνεχίζεται. Ο σοσιαλισμός θα επανέλθει στο προσκήνιο οπωσδήποτε, απαλλαγμένος από τις όποιες ελλείψεις, αδυναμίες και λάθη, ανανεωμένος και δριμύτερος. Ήδη ακούγονται τα βήματά του. Ξανακτυπάει την πόρτα της ιστορίας, αναφωνώντας δυνατά "Περίμενέ με, θα γυρίσω". Σ' αυτό αντικειμενικά συνηγορούν η σιδερένια λογική της διαδοχικότητας των κοινωνικο-οικονομικών σχηματισμών και οι νομοτέλειες εξέλιξης της ανθρώπινης κοινωνίας.

Η νίκη του κομμουνισμού είναι αναπόφευκτη και η αδιαμφισβήτητη. Ο 21ος αιώνας θα είναι ο θρίαμβος των κομμουνιστικών ιδανικών σε όλο τον κόσμο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας