*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κλάρας της Ασίζης έργα και βίος

Μοναστική αγιότητα μεταξύ επαιτείας και εγκλεισμού


Μετάφραση: · Παναγιώτης Α. Υφαντής
Επιμέλεια: ·Ευστάθιος Χ. Λιανός - Λιαντής
Υπεύθυνος Σειράς: ·Φώτιος Σ. Ιωαννίδης · Χρήστος Α. Αραμπατζής · Παναγιώτης Α. Υφαντής
Έκδοση: Μάρτιος 2011 από "Πουρναράς Π. Σ."
Σελ.:278 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-242-465-6


Θέμα: "Άγιοι"

Εκδιδόμενες για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα, οι αγιολογικές πηγές που συνθέτουν τον παρόντα τόμο μοιάζουν να στρέφουν τα μάτια τού αναγνώστη στον πνευματικό πυρήνα του δυτικού χριστιανισμού. Αντί να προσφέρουν μία γενικόλογη και αόριστη θέαση των προσώπων και των μεγεθών, ενθαρρύνοντας απλουστεύσεις ή αφορισμούς, φωτίζουν εκ των έσω τη μοναστική ευσέβεια και την ασκητική πνευματικότητα του γυναικείου φραγκισκανικού τάγματος, το οποίο συνδύαζε δύο φαινομενικά φ ασύμβατους δρόμους προς την αγιότητα: την παραδοσιακή αυστηρότητα του έγκλειστου βίου και τη ριζοσπαστικότητα της απόλυτης εκούσιας φτώχειας που έφτανε μέχρι την επαιτεία.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας