*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η πολιτική του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην επίλυση των διεθνών προβλημάτων και το μέλλον του Οργανισμού αυτού ως ένα νέο βήμα στη διατήρηση της διεθνούς ειρήνης


Συγγραφή: ·Κωνσταντίνος Π. Χορτάτος
Έκδοση: Μάρτιος 2011 από "Σάκκουλας Αντ. Ν."
Σελ.:110 1, ISBN: 960-15-2447-9


Θέμα: "Διεθνές δίκαιο "

Η συγγραφή του βιβλίου αυτού κατέστη απαραίτητη, προκειμένου να εξαχθούν τα αναγκαία συμπεράσματα σε σχέση με την αποτυχία ή την αδυναμία του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών να επιλύσει τα παγκόσμια προβλήματα και να θέσει υπό τον έλεγχό του τους παράγοντες εκείνους οι οποίοι απειλούν την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια.
Το βιβλίο αυτό αντιπροσωπεύει μία αξιόλογη συνεισφορά στην επιστήμη του Διεθνούς Δικαίου και αποτελεί χρήσιμη πηγή για όλους εκείνους οι οποίοι ασχολούνται γενικότερα με την επιστήμη του Διεθνούς Δικαίου, ακαδημαϊκούς και δασκάλους, δικαστές και δικηγόρους, τους σπουδαστές των Νομικών και Πολιτικών Επιστημών των Πανεπιστημίων, καθώς και τους διπλωμάτες και αξιωματούχους του Υπουργείου Εξωτερικών και του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών.

(2012) Η ελληνοτουρκική διαφορά επί της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου και οι προβληματισμοί παραπομπής προς επίλυσής της ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(2009) Το διεθνές δίκαιον και ο ρόλος των Ηνωμένων Εθνών, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(2007) Ατομική ποινική ευθύνη για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η εφαρμογή των παγκόσμιας δικαιοδοσίας για την δίωξη αυτών, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(2006) Human Rights and World Legal Order, Second Revised Edition, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(2006) Εισαγωγή στο σύγχρονο διεθνές δίκαιο και το πρόβλημα των σχέσεων μεταξύ διεθνούς και εσωτερικού δικαίου, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(2005) Η Αμερικανική επέμβαση εναντίον του Ιράκ τον Μάρτιο 2003, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(2004) Τα Ηνωμένα Έθνη και οι διεθνείς μηχανισμοί εφαρμογής του προγράμματος προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(2003) Το νέο διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο των ενόπλων συγκρούσεων και τα εγκλήματα πολέμου, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(2003) Διεθνής τρομοκρατία. Παγκόσμιος απειλή εναντίον της ειρήνης και της ασφάλειας της ανθρωπότητας., Σάκκουλας Αντ. Ν.

(2001) Το νομικόν καθεστώς των νήσων υπό το νέον της θαλάσσης διεθνές δίκαιον, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(1999) Τα Ηνωμένα Έθνη και η ίδρυσις διεθνούς ποινικού δικαστηρίου, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(1999) Individual Criminal Responsibility for Human Rights Atrocities in International Criminal Law and the Creation of a Permanent International Criminal Court, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(1998) Η άσκησις του δικαιώματος της αμύνης και ο χάρτης των Ηνωμένων Εθνών, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(1997) Το νέον διεθνές δίκαιον και η εξάλειψις των διακρίσεων εναντίον των γυναικών, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(1993) International Law and Crimes of Terrorism against the Peace and Security of Mankind, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(1988) Πυρηνικά όπλα και διεθνές δίκαιον, Σάκκουλας Αντ. Ν.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας