*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Επικοινωνιακή πολιτική στο δημόσιο τομέα τουρισμού

Στρατηγικές και τεχνικές στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Συγγραφή: · Δημήτριος Ν. Μυλωνόπουλος ·Αικατερίνη Κοντουδάκη
Έκδοση: Μάρτιος 2011 από "Νομική Βιβλιοθήκη"
Σελ.:432 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-272-808-6


Θέμα: "Τουρισμός" "Τουρισμός - Δίκαιο και νομοθεσία"

Στο παρόν έργο αναλύεται η σύγχρονη επικοινωνιακή πολιτική στον δημόσιο τομέα τουρισμού. Το βιβλίο διαρθρώνεται σε Εισαγωγή και τρία Μέρη. Στην Εισαγωγή γίνεται συνοπτική αναφορά στον ρόλο των δημοσίων σχέσεων ως οργανωμένης λειτουργίας. Στο Μέρος Ι αναλύεται η επικοινωνιακή πολιτική στον ευαίσθητο τομέα του τουρισμού. Τονίζεται η επιτελική λειτουργία των δημοσίων σχέσεων στον τουρισμό σε σχέση με τον δημόσιο τομέα του τουρισμού στα κράτη μέλη της ΕΕ. Επίσης αναπτύσσονται οι λειτουργίες διαμόρφωσης της επικοινωνιακής ταυτότητας και οι μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στα κράτη μέλη της ΕΕ. Στο Μέρος ΙΙ αναφέρεται το νομικό πλαίσιο του τουρισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η θέση του στους κόλπους των ευρωπαϊκών θεσμών, ορισμένες από τις τρέχουσες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και γενικά, παρουσιάζονται οι προσπάθειες που λαμβάνουν χώρα στην Ευρώπη για την από κοινού προβολή του τουριστικού τομέα. Στο Μέρος ΙΙΙ αναλύεται διεξοδικά το πλαίσιο διαμόρφωσης και άσκησης της επικοινωνιακής πολιτικής του τουρισμού σε κάθε κράτος μέλος της ΕΕ.

Το έργο αυτό φιλοδοξεί ν΄ αποτελέσει μια ουσιαστική συμβολή στη σύγχρονη τουριστική έρευνα και ένα ερέθισμα για την ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου μεταξύ των ενδιαφερομένων φορέων στον τομέα του τουρισμού με στόχο τη διαμόρφωση αποτελεσματικής επικοινωνιακής πολιτικής.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας