*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η επιλογή μας

Πώς να αντιμετωπίσουμε την κλιματική κρίση: Έκδοση για νέους

"Our Choice: Young Reader Edition" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Al Gore
Μετάφραση: ·Ερωτόκριτος Π. Τσίγκας
Έκδοση: Απρίλιος 2011 από "Μαλλιάρης Παιδεία"
Σελ.:204 (28χ22), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-457-460-4


Θέμα: "Περιβάλλον - Προστασία" "Περιβαλλοντική εκπαίδευση"

Ο τρόπος που ζούμε οπωσδήποτε επιφέρει δυσμενείς επιπτώσεις στον πλανήτη μας. Είναι δυνατό όμως να κάνουμε την επιλογή μας αλλάζοντας τα πράγματα προς το καλύτερο. Σε αυτή τη συνέχεια του πρωτοποριακού βιβλίου "An Inconveniet Truth" ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Al Gore διερευνά τις πρωτογενείς αιτίες της σημερινής κλιματικής κρίσης και προσδιορίζει τι μπορούμε να κάνουμε για να συμβάλουμε στην επίλυσή του. Είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ. Ας κάνουμε το σωστό! Ο Al Gore είναι επικεφαλής μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, της Alliance for Climate Protection, που αποσκοπεί στην παροχή βοήθειας για την επίλυση της κλιματικής κρίσης. Σ' αυτήν δωρίζει το 100% των εσόδων του από αυτό το βιβλίο.

(2008) Προσβολή στη λογική, Η Καθημερινή

(2007) Μια ενοχλητική αλήθεια, Η Καθημερινή

(1993) Προτεραιότητα στο λαό, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας