*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η καπιταλιστική κρίση και η επιστροφή του ιμπεριαλισμού

Η Ελλάδα ως προτεκτοράτο


Συγγραφή: · Γιάννης Τσαφογιάννης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2010 από "Ο Κήπος με τις Λέξεις"
Σελ.:282 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-99082-7-6


Θέμα: "Καπιταλισμός " "Ιμπεριαλισμός" "Οικονομία - Ελλάς"

Η κρίση που επίσημα ξέσπασε το 2008 τάραξε τα λιμνάζοντα νερά και επανέφερε στην επικαιρότητα, έννοιες σχεδόν ξεπερασμένες: χρεοκοπίες κρατών, νομισματική κατάρρευση, ταξική πάλη ανάμεσα στους εκμεταλλευτές και τους εκμεταλλευό­μενους, πόλεμοι ανάμεσα στα κράτη (που προς το παρόν περιορίζονται σε εμπορικό - οικονομικό επίπεδο), προτεκτορατοποίηση χωρών, άγρια και από­τομη φτώχεια για μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού, αβεβαιότητα για το μέλλον. Πώς φτάσαμε ως εδώ; Πού βαδίζουμε; Αυτά είναι τα κυρίαρχα ερωτήματα που προσπαθεί να απαντήσει αυτό το βιβλίο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας