*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η οικονομική πτυχή της κυοφορούμενης λύσης του κυπριακού προβλήματος


Συγγραφή: · Χριστόδουλος Κ. Χριστοδούλου
Έκδοση: Μάιος 2010 από "Εκδόσεις Επιφανίου"
Σελ.:33 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9963-685-67-6


Θέμα: "Πολιτική - Ιστορία - Κύπρος"

Η οικονομική πτυχή της λύσης του κυπριακού προβλήματος είναι πολύ σημαντική. Γιατί χωρίς οικονομική βιωσιμότητα δεν μπορεί να είναι πολιτειακά και πολιτικά βιώσιμο το νέο ομόσπονδο κυπριακό κράτος. Με βάση αυτή τη βασική αρχή και θεώρηση εκπονήθηκε η πρόσφατη εργασία μου με τίτλο «Τα Οικονομικά της Ομοσπονδίας, του Σχεδίου Ανάν και του Κυοφορούμενου Νέου Σχεδίου Λύσης». Η εν λόγω έκδοση, που πραγματεύεται τις οικονομικές πρόνοιες του Σχεδίου Ανάν και τις προτάσεις που ανταλλάγησαν μεταξύ των κυρίων Χριστόφια και Ταλάτ στη διάρκεια του δεκαοκτάμηνου διαλόγου τους για λύση του κυπριακού, κυκλοφόρησε σε 30.000 αντίτυπα, τα οποία έχουν εξαντληθεί. Για να ικανοποιηθεί η υφιστάμενη ζήτηση και το εκδηλούμενο από το ευρύ κοινό ενδιαφέρον, έκρινα σκόπιμο να προβώ στην παρούσα πολύ συνοπτική έκδοση, αντί της ανατύπωσης της προηγούμενης. Η ολιγοσέλιδη αυτή έκδοση έχει το πλεονέκτημα ότι διαβάζεται πιο εύκολα και σε λιγότερο χρόνο, ενώ δεν υστερεί ως προς την ουσία του περιεχομένου της από την προαναφερθείσα.
[...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας