*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο απάνθρωπος πολιτισμός μας ευθύνεται για όλα


Συγγραφή: · Φωτεινή Τζίκου
Έκδοση: Ιούνιος 2009 από "Ιδιωτική Έκδοση"
Σελ.:144 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-93-1374-4


Θέμα: "Πολιτισμός - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

Πόσο ανθρώπινο είναι να ζεις σήμερα σε μια μεγαλούπολη; Πόσο οδυνηρό είναι να ζεις στο σημερινό πολιτισμό; Πόσο ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος στη σημερινή κοινωνία; Πόσο ανθρώπινος είναι; Πόσο κοντά στη φύση του και τη Φύση είναι; Πόσο αλλοτριωμένος είναι; Πού πάει; Ποιο είναι το μέλλον του υπό αυτές τις συνθήκες;
Αν σηκωθούμε από τον καναπέ, κλείσουμε την τηλεόραση, κοιτάξουμε λίγο παραπέρα από την κοντόφθαλμη οπτική μας και αναρωτηθούμε για μας, για τη ζωή μας, για τη θέση μας στον κόσμο, για την προσφορά μας στο κοσμικό γίγνεσθαι, φοβάμαι ότι οι απαντήσεις θα μας απογοητεύσουν.

Ο Κωνσταντίνος Καρτσώνης, βαθιά προβληματισμένος, αναρωτιέται για όλα αυτά και καταθέτει τις σκέψεις του και τις αγωνίες του. Τις μοιράζεται με όλους εσάς που θα διαβάσετε το πόνημά του, με μοναδικό του στόχο να επι-κοινωνήσει και να ανταλλάξει απόψεις, να προβληματίσει και να δημιουργήσει τη μαγιά που θα βοηθήσει να ξαναγίνει ο απάνθρωπος πολιτισμός μας ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας