*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εισαγωγή στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις

Οδηγός μελέτης


Συγγραφή: · Χρήστος Νίκας
Έκδοση: Ιούνιος 2011 από "Επίκεντρο"
Σελ.:276 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-458-303-4


Θέμα: "Οικονομία " "Εμπόριο"

Πρόκειται για ένα εισαγωγικό εγχειρίδιο για την θεωρία του Διεθνούς Εμπορίου, τις Διεθνείς Οικονομικές και Νομισματικές Σχέσεις.

Είναι γεγονός πως το σημαντικότερο οικονομικό φαινόμενο των τελευταίων δεκαετιών είναι η διαδικασία της Παγκοσμιοποίησης κυρίως λόγω των μεταβαλλόμενων χαρακτηριστικών και των εξαιρετικά σημαντικών επιπτώσεών της. Οι Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομικής θεωρίας με βάσεις τόσο στο μικρο- όσο και στο μακρο- οικονομικό της σκέλος και εφαρμογές που καλύπτουν ενότητες από την οικονομική πολιτική ως το διεθνές μάνατζμεντ. Η εξέλιξη αυτή έχει αναδείξει τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις ως τον τομέα της οικονομικής θεωρίας που βρίσκεται στην αιχμή της οικονομικής σκέψης και ως βασικό ζητούμενο σε όρους οικονομικής πολιτικής.

Στο έργο αυτό, πέρα από το Διεθνές Εμπόριο και τις Διεθνείς Νομισματικές Σχέσεις, αναλύεται το περιεχόμενο των Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, το οποίο και έχει διευρυνθεί ιδιαίτερα τα τελευταία 20-30 χρόνια ώστε να περιλαμβάνει τη θεωρία της Οικονομικής και Νομισματικής Ενοποίησης καθώς και τις Διεθνείς Μετακινήσεις των Παραγωγικών Συντελεστών.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας