*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Θέματα εκκλησιαστικής ιστορίας


Συγγραφή: · Βασίλειος Κουκουσάς ·Διονύσης Δ. Βαλαής
Έκδοση: Απρίλιος 2011 από "Μπαρμπουνάκης Χ."
Σελ.:992 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-267-145-9


Θέμα: "Εκκλησιαστική ιστορία"

Η Εκκλησιαστική ιστορία ως μία από τις βασικές συνιστώσες της επιστήμης της θεολογίας διερευνά με συστηματικό τρόπο τα ιστορικά γεγονότα που σχετίζονται με την ίδρυση, την οργάνωση και τη διοίκηση της Εκκλησιάς, τα διάφορα εσωτερικά προβλήματα της εξωτερικές προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη μακροχρόνια διαδρομή της καθώς και την ιεραποστολική και κοινωνική δράση της ανά την οικουμένη. Σκοπός της είναι η ψηλάφηση της ενεργητικής παρουσίας του θεού στην ανθρώπινη ιστορία μέσω της θαυμαστής βιωτής των αγίων και η ανάδειξη της ιστορικής αλήθειας στις πολυποίκιλες δράσεις της θεσμικής αλλά και των μελών της, αξιοποιώντας με επιστημονική μεθοδολογία τις διαθέσιμες στην έρευνα πηγές.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας