*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 11,13 €
Τρόφιμα για την πρόληψη του καρκίνου
"Les aliments préventifs contre le cancer " (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)
Συγγραφή: · Marie - Amélie Picard
Μετάφραση: ·Μενέλαος Παπαϊωάννου
Έκδοση: Ιούνιος 2011 από "Ενάλιος"
Σελ.:270 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-536-475-1
Θέμα: "Διατροφή" "Καρκίνος" "Τροφή"
Εκατομμύρια άτομα πεθαίνουν από καρκίνο κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο. Ο καρκίνος είναι η δεύτερη αιτία θανάτου μετά τις καρδιαγγειακές παθήσεις.
Υπάρχουν παράγοντες κινδύνου που ευνοούν την εκδήλωση αυτής της νόσου: το κάπνισμα, το οινόπνευμα, και η μόλυνση του περιβάλλοντος.
Εκτιμάται ότι το 30% των καρκίνων είναι δυνατόν να προκαλείται λίγο ως πολύ άμεσα ή έμμεσα από τις διατροφικές μας συνήθειες.
Οι τροφές που αποκαλούνται αντικαρκινικές ή "τροφές για την πρόληψη του καρκίνου" περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά. Υπάρχουν λαοί που δεν προσβάλλονται από καρκίνο και αυτό οφείλεται στις διατροφικές τους συνήθειες.
Η συγγραφέας προτείνει έναν συγκεκριμένο κατάλογο από 20 τρόφιμα που μπορούν να είναι αντικαρκινικοί παράγοντες.
Με την κοινή λογική και με ατομική πειθαρχία, ο καθένας μπορεί να μειώσει δραστικά τον κίνδυνο να προσβληθεί από καρκίνο και να ζήσει μια ήρεμη και καλή ζωή.