*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τουριστικό δίκαιο


Συγγραφή: · Δημήτριος Ν. Μυλωνόπουλος
Έκδοση: Αύγουστος 2011 από "Νομική Βιβλιοθήκη"
Σελ.:464 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-272-844-2


Θέμα: "Τουρισμός - Δίκαιο και νομοθεσία"

Το βιβλίο "Τουριστικό δίκαιο" έχει ως αντικείμενο τις θεσμικές δομές και λειτουργίες του ιδιαίτερα σημαντικού και "ευαίσθητου" για την Ελλάδα χώρου του τουρισμού. Στο έργο αναλύεται το βασικό θεσμικό πλαίσιο του τουρισμού με αναφορές στη σχετική ισχύουσα νομοθεσία.

Ειδικότερα εξετάζονται θέματα που αφορούν τη δημόσια Διοίκηση και τον τουρισμό, με ιδιαίτερη αναφορά σε θεσμούς και Οργανισμούς στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγεται η μέριμνα, εποπτεία και ρύθμιση θεμάτων που αφορούν τον τουρισμό, όπως το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ), το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΞΕΕ), η εταιρεία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ ΑΕ), οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα συναρμόδια Υπουργεία.

Επίσης στο έργο παρατίθεται το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό καθώς και οι σχετικές με τον τουρισμό διατάξεις του Γενικού Χωροταξικού Πλαισίου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας