*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η μεγάλη απάτη

Η ιστορία των θρησκειών με νέα οπτική

"History is Wrong" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Erich von Däniken
Μετάφραση: ·Αθηνά Παπάζογλου
Επιμέλεια: · Χαριτίνη Χριστάκου ·Γιώργος Κελαϊδίτης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2010 από "Κρύων"
Σελ.:296 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6631-31-1


Θέμα: "Θρησκεία - Ιστορία"

Στην "Μεγάλη Απάτη", ο Έριχ φον Νταίνικεν εξετάζει πιο προσεκτικά το αξιοπερίεργο χειρόγραφο Βόινιτς, που από τότε που έχει έρθει στην επιφάνεια, κανείς δεν έχει μπορέσει να το αποκρυπτογραφήσει. Κάνει επίσης κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το εξίσου αξιοπερίεργο βιβλίο του Ενώχ. Ο φον Νταίνικεν επίσης φέρνει στην επιφάνεια μια απίστευτη ιστορία ενός χαμένου υπόγειου λαβύρινθου στο Εκουαδόρ που λέγεται ότι είναι μια ολόκληρη βιβλιοθήκη με χιλιάδες χρυσά τέμπλα. Παραθέτει αποδείξεις ότι αυτή η βιβλιοθήκηη δεν συνδέεται μόνο με το βιβλίο του Ενώχ, αλλά κα με τους Μορμόνους, που έχουν περάσει δεκαετίες να την ψάχνουν, γιατί πιστεύουν ότι περιέχει την ιστορία των προπατόρων τους.

Τέλος, ασχολείται με τις μυστηριώδεις γραμμές στην έρημο της Νάσκα που μοιάζουν με πίστες προσγειώσεως αεροπλάνων όταν τις κοιτάς από ψηλά.

"Η Μεγάλη Απάτη" προσπαθεί να ξυπνήσει τον Νου και το Πνεύμα των αναγνωστών σε μια άλλη πραγματικότητα. Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο βιβλίο δεν είναι αερολογίες που κάποιος ευφάνταστος συγγραφέας δημιουργεί για να πουλήσει βιβλία, αλλά δίνουν νέες ερμηνείες των ιερών κειμένων από διάφορες θρησκείες και από τις Γραφές. Το "Βιβλίο του Ενώχ", για παράδειγμα, με τη σημερινή γνώση για την τεχνολογία και τα ταξίδια στο διάστημα, προσφέρει ξεκάθαρα μια άλλη οπτική για το τι είχε συμβεί τότε και ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας εκείνης.

"Η Μεγάλη Απάτη" αποτελεί ένα βιβλίο σταθμό που θα επηρεάσει όλους τους αναγνώστες γιατί τους δίνει την γνώση και την ευκαιρία να αποφασίσουν οι ίδιοι για το ποια είναι η αλήθεια και ποια η Μεγάλη Απάτη. Έτσι, η θρησκευτική ιστορία μπορεί να εξελιχτεί με ένα διαφορετικό και πολύ πιο αποκαλυπτικό τρόπο...

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας