*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Θεραπείες με τα γνωστά βότανα


Συγγραφή: ·Θεόδωρος Γ. Σκελέας
Έκδοση: 2003 από "Εκδόσεις Επιφανίου"
Σελ.:226 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9963-646-18-2


Θέμα: "Βότανα - Θεραπευτική χρήση"

Στο σύγγραμμα συναντώνται οι επιστημονικές γνώσεις με τις εμπειρικές παρατηρήσεις, η αγάπη του για τον άνθρωπο με το θαυμασμό του για τη χλωρίδα. Αποτυπώνεται επίσης, η έγνοια για τη συνετή χρήση των φαρμάκων και τη διάδοση παραδοσιακών φαρμακευτικών τρόπων για την πρόληψη και την ίαση των ασθενειών (που σήμερα συνηθίζεται να συνδέονται με τις «εναλλακτικές μορφές ιατρικής»), μαζί και ο σεβασμός προς την παράδοση στα θέματα Βοτανολογίας και Ιατρικής.

Το αναγνωστικό κοινό αγάπησε το απλό και συνάμα πολύτιμο βιβλίο του Θ.Γ. Σκελέα, όπως βεβαιώνουν οι δύο εκδόσεις, που εξαντλήθηκαν εδώ και χρόνια.

Η έκδοση εμπλουτίστηκε με έγχρωμες φωτογραφίες των βοτάνων, καρπών, δέντρων των οποίων οι θεραπευτικές ιδιότητες παρουσιάζονται στο έργο. Το φωτογραφικό αυτό υλικό κρίνεται απαραίτητο για να γνωρίζει με βεβαιότητα ο αναγνώστης (ιδίως ο σημερινός κάτοικος της πόλης) τα στοιχεία της χλωρίδας που αναφέρονται από τον συγγραφέα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας