*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι μικροί κατάσκοποι της Νέας Υόρκης


Συγγραφή: · Ινώ Λαγούδη
Έκδοση: 2007 από "Εκδόσεις Επιφανίου"
Σελ.:200 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9963-646-94-8


Θέμα: "Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Ελληνική"

Σίγουρα θα έχετε παρακολουθήσει ταινίες με κατασκόπους και εξιχνίαση μυστηρίων.

Έχετε όμως διαβάσει έργα παρόμοιου περιεχομένου με πρωταγωνιστές παιδιά μόλις δώδεκα ετών; Το βιβλίο της Ινώς Λαγούδη είναι ακριβώς μια αστυνομική περιπέτεια στην οποία τρία παιδιά από ένα ορφανοτροφείο της Νέας Υόρκης εμπλέκονται σε μία ληστεία πολύτιμων λίθων.

Οι μικροί "Πουαρό" θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο μπαίνοντας σε ριψοκίνδυνες περιπέτειες. Και, παρόλο που οι υποχρεώσεις με τα μαθήματά τους είναι πολλές, η "αδιαφιλονίκητη τριάδα κατασκόπων", όπως αποκαλούνται, επιμένει στην κατάκτηση του στόχου της. Θα στεφθεί άραγε με επιτυχία το τολμηρό τους σχέδιο;

"Οι μικροί κατάσκοποι της Νέας Υόρκης" θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο για ταινία, γι' αυτό κερδίζει τους μικρούς μας αναγνώστες από τις πρώτες σελίδες του.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας