*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι Έλληνες στο Εικοσιένα


Συγγραφή: ·Γιώργος Μιχαήλ
Έκδοση: 1992 από "Εκδόσεις Επιφανίου"
Σελ.:197 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Ελλάς - Ιστορία - Επανάσταση του 1821"

[...] Όλη η περίοδος της Επανάστασης του Εικοσιένα, η σημαντική αυτή περίοδος της ιστορίας του Ελληνισμού που οδήγησε στη δημιουργία του νέου ελληνικού κράτους, δίνεται στο βιβλίο του κ. Μιχαήλ με στρωτή και ρέουσα γραφή, με πλούτο στοιχείων και σεβασμό προς την ιστορική αλήθεια, με εργασίες για κάθε ενότητα σαφείς και διαβαθμισμένες και πολύ βοηθητικές για τα παιδιά.

Τα γεγονότα δίνονται με χρονολογική σειρά, συντίθενται και σχολιάζονται, χωρίς το τελευταίο τούτο να αποτελεί εμπόδιο στο να βγάλει το παιδί τα δικά του συμπεράσματα.
[...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας