*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο επιτυχημένος διευθυντής σχολείου

Θέματα εκπαιδευτικής οργάνωσης και διοίκησης


Συγγραφή: · Αργυρός Κωνσταντίνου
Έκδοση: 2001 από "Εκδόσεις Επιφανίου"
Σελ.:375 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9963-8546-1-3


Θέμα: "Σχολείο - Διοίκηση και οργάνωση"

Ο Δρ Κωνσταντίνου δίδαξε για πολλά χρόνια το θέμα της οργάνωσης και διοίκησης του σχολείου, τόσο στους δασκάλους, όσο και στους νεοπροαγόμενους διευθυντές σχολείων. Το βιβλίο του «Ο επιτυχημένος Διευθυντής Σχολείου: Θέματα εκπαιδευτικής οργάνωσης και διοίκησης" είναι αποτέλεσμα της θεωρητικής κατάρτισης του συγγραφέα και της πολύχρονης πείρας του ως Διευθυντή και Επιθεωρητή Σχολείων. Όπως αναφέρει και ο Πρόεδρος της ΕΕΥ, Δρ. Θεοφιλίδης, στον πρόλογό του, "το βιβλίο αυτό είναι χρησιμότατο εξίσου για φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας