*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πώς να κερδίσετε στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Οδηγός πολιτικής επικοινωνίας για όλους τους υποψήφιους νομάρχες, δημάρχους και συμβούλους


Συγγραφή: ·Θανάσης Θ. Παπαμιχαήλ
Έκδοση: Δεκέμβριος 2005 από "Direction Εκδοτικός Οργανισμός"
Σελ.:314 (22χ24), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-87465-1-5


Θέμα: "Τοπική αυτοδιοίκηση" "Εκλογές" "Πολιτική επικοινωνία"

Το βιβλίο αυτό είναι ένας χρήσιμος οδηγός, που προσφέρει πρακτικές πληροφορίες για κάθε υποψήφιο Δήμαρχο, Νομάρχη, δημοτικό ή νομαρχιακό σύμβουλο που ετοιμάζεται να μπει στη μάχη των επόμενων Δημοτικών και Νομαρχιακών Εκλογών. Με τρόπο άμεσο, απλό και κατανοητό, καθοδηγεί τον υποψήφιο βήμα βήμα σε όλα τα στάδια του προεκλογικού αγώνα, μέχρι τη νίκη. Το βιβλίο δεν είναι αποτέλεσμα απλής μελέτης και θεωρητικής προσέγγισης του χώρου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Διαμορφώθηκε στη βάση μιας πολύχρονης εμπειρίας και άμεσης επαφής με πρόσωπα και πράγματα, γι αυτό προσφέρει χρήσιμες, πρακτικές λύσεις σε προβλήματα πραγματικά, καθημερινά και καίρια.

(2013) Εκλογές ίσον πόλεμος, Direction Εκδοτικός Οργανισμός

(2010) Ανέξοδη προεκλογική εκστρατεία, Direction Εκδοτικός Οργανισμός

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας