*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

IQ - Test

Είσαι πιο έξυπνος από τον Μπετόβεν;


Έκδοση: Μάρτιος 2010 από "Γνώση"
Σελ.:192 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-235-788-6


Θέμα: "Νοημοσύνη"

Στο βιβλίο "IQ- Test. Είσαι πιο έξυπνος από τον Μπετόβεν;", θα βρείτε ασκήσεις που επανέρχονται με μεγάλη συχνότητα στα τεστ IQ. Δουλεύοντας τις ασκήσεις αυτές, μπορείτε να εξασκήσετε τη φαιά ουσία σας και να την κρατάτε σε φόρμα αν χρειαστεί να περάσετε από ένα τέτοιο τεστ κάτω από πραγματικές συνθήκες. Υπάρχουν τεστ για τις περιοχές της γλωσσικής νοημοσύνης, της λογικής σκέψης, της αριθμητικής, της αντίληψης του χώρου, της κατανόησης τεχνικών ζητημάτων, της αντίληψης και της παρατηρητικότητας.

Φροντίστε να δουλέψετε χαλαρά και χωρίς περισπασμούς, και βάλτε δίπλα σας ένα ρολόι για να μπορείτε να χρονομετρήσετε.

Μετά την επεξεργασία των ασκήσεων μπορείτε να συγκρίνετε τα αποτελέσματά σας με τις λύσεις στο τέλος (σσ. 149-161). Μια γενική κατάταξη των επιδόσεών σας στα μεμονωμένα τεστ είναι η εξής: Στη μέση επίδοση βρίσκεστε αν είναι σωστό τουλάχιστον το 40% των ασκήσεων. Πάνω από τον μέσο όρο βρίσκεστε αν έχετε επιλύσει τουλάχιστον το 70% των ασκήσεων (για τους ενήλικες άνω των 60 ετών, αρκεί εδώ το 60%).

Στο τελευταίο μέρος του βιβλίου έχετε τη δυνατότητα να λύσετε ένα σοβαρό τεστ IQ με 100 ασκήσεις, και να προσδιορίσετε το IQ σας. Καλή επιτυχία λοιπόν ...και προπαντός: καλή διασκέδαση!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας