*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η διεξαγωγή της ποιοτικής έρευνας

"Qualitative Researching" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Jennifer Mason
Μετάφραση: · Ελένη Δημητριάδου
Επιμέλεια: · Νότα Κυριαζή
Έκδοση: Οκτώβριος 2011 από "Πεδίο"
Σελ.:328 (23χ16), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-9552-30-7


Θέμα: "Έρευνα - Μεθοδολογία" "Κοινωνικές επιστήμες - Μεθοδολογία"

Ο τόμος αυτός αποτελεί μια απλή, κατανοητή και πολύ εύχρηστη εισαγωγή στις ποιοτικές µεθόδους έρευνας, συµπληρώνοντας τη σχετικά ελλιπή ελληνόγλωσση βιβλιογραφία σε αυτό το πεδίο. Καλύπτει αναλυτικά όλα τα στάδια της ποιοτικής έρευνας, από τη σύλληψη του θέµατος έως την ανάλυση και την παρουσίαση των δεδοµένων. Εκτός από την περιγραφή των τεχνικών πλευρών, παρουσιάζει, και µάλιστα υπό µορφή ερωτηµάτων, τα βασικά ζητήµατα στα οποία ο ερευνητής καλείται να απαντήσει κατά τη διεξαγωγή της έρευνάς του. Παράλληλα αναδεικνύει τη σηµασία της δηµιουργικής και κριτικής σκέψης στον ερευνητικό σχεδιασµό και επισηµαίνει τον ενεργό και αναστοχαστικό ρόλο του ερευνητή. Η πρωτοτυπία του βιβλίου είναι ότι επιχειρεί να γεφυρώσει το κενό ανάµεσα στους λεγόµενους "πρακτικούς οδηγούς" και στις θεωρητικές µεθοδολογικές προσεγγίσεις, δίνοντας στον αναγνώστη τη δυνατότητα να κινηθεί µεταξύ θεωρίας και πράξης. Απευθύνεται σε φοιτητές, νέους ερευνητές και έµπειρους κοινωνικούς επιστήµονες που επιθυµούν να ασχοληθούν µε τη διεξαγωγή ποιοτικών ερευνών.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας