*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αρχιτεκτονική υπολογιστών

Ποσοτική προσέγγιση

"Computer Architecture: Α Quantitative Approach" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · John L. Hennessy · David A. Patterson
Μετάφραση: ·Δημήτρης Σερπάνος ·Γιώργος Σταμούλης ·Γιώργος Καλπάκης
Επιμέλεια: ·Διονύσης Πνευματικάτος
Έκδοση: Νοέμβριος 2011 από "Τζιόλα"
Σελ.:889 (25χ18), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-418-326-5


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές"

Το κορυφαίο σε κυκλοφορία βιβλίο αρχιτεκτονικής υπολογιστών επαναπροσδιορίζει το συγκεκριμένο επιστημονικό χώρο μέσω της νέας ανανεωμένης έκδοσης του στην οποία καταγράφεται η ιστορική μεταφορά από τους μονοπύρηνους στους πολυπύρηνους επεξεργαστές. Οι Hennessy και Patterson, χρησιμοποιώντας την περίφημη ποσοτική προσέγγισή τους γύρω από τη σχεδίαση των υπολογιστών, διερευνούν πληθώρα τεχνικών που έχουν ως στόχο την επίτευξη του παραλληλισμού - ο οποίος αποτελεί το βασικό εργαλείο της υψηλής δυναμικής των αρχιτεκτονικών πολλαπλών επεξεργαστών. Οι συγγραφείς, εκτός από την επικέντρωση τους σε ζητήματα που σχετίζονται με τους πολυεπεξεργαστές, καλύπτουν, επίσης, πέρα από την απόδοση των επεξεργαστών, επιπλέον παράγοντες που επηρεάζουν τη σχεδίαση, όπως η ισχύς, η αξιοπιστία, η διαθεσιμότητα και η φερεγγυότητα των επεξεργαστών.

Η διατήρηση των βελτιώσεων που σημειώθηκαν τον περασμένο αιώνα σε επίπεδο κόστους και απόδοσης απαιτεί τη συνεχή εφαρμογή καινοτόμων «δεών - ιδεών που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις θεμελιώδεις τεχνικές που καλύπτονται στο κλασικό αυτό βιβλίο.

Χαρακτηριστικά της τέταρτης έκδοσης
- Οι ενότητες με το χαρακτηριστικό τίτλο Συνδυασμός Όλων των Δεδομένων παρουσιάζουν τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα του χώρου της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων του Niagara της Sun, του Opteron της AMD και του Pentium 4.
- Τα παραρτήματα επισκόπησης καλύπτουν τους βασικούς κανόνες στους οποίους βασίζεται το κύριο περιεχόμενο του βιβλίου.
- Τα βιβλιογραφικά παραρτήματα του συνοδευτικού CD - μερικά εκ των οποίων έχουν συγγραφεί από ειδικούς του χώρου - καλύπτουν μεγάλο εύρος ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων συστημάτων, των διανυσματικών επεξεργαστών, των δικτύων διασύνδεσης και των πολυεπεξεργαστών μεγάλης κλίμακας.
- Οι μελέτες περίπτωσης, που αποτελούν συνεισφορά ειδικών από το χώρο της βιομηχανίας και το ακαδημαϊκό περιβάλλον, συνοδεύονται από διαβαθμισμένα πολύπλοκες ασκήσεις, μέσω των οποίων διερευνώνται οι βασικές έννοιες που καλύπτονται σε κάθε κεφάλαιο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας