*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Στη χώρα του υπάρχειν


Συγγραφή: · Κωνσταντίνος Δ. Μαντζανάρης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2011 από "Αρμός"
Σελ.:313 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-527-656-9


Θέμα: "Θεολογία " "Φιλοσοφία και θρησκεία" "Φιλοσοφία - Ερμηνεία και κριτική"

Ποιο είναι το νόημα του εαυτού; Πως ορίζεται ο εαυτός στη φιλοσοφία και στη θεολογία; Που ορίζεται ο διά-λογος του εαυτού και του άλλου; Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα αναζητώντας τον εαυτό στην υπαρξιακή χώρα της φιλοσοφικής και της θεολογικής σκέψης. Η αναζήτηση αυτή εκδέχεται τις οντολογικές προβολές, όπως αυτές ορίζονται στη συζήτηση που δια-κοινωνείται από την εποχή του Πλάτωνα μέχρι και σήμερα.

Ζητούμενο δεν αποτελεί μόνο η φιλοσοφική αναφορά σε κάθε συγγραφέα, αλλά και ο διάλογος που διανοίγεται μεταξύ των σκεπτέων οριζόντων, θέτοντας διαρκώς νέα ερωτήματα και αμφιβολογίες για τις υπαρξιακές δόξες του όντος.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας