*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Άη Βασίλης συνάντησε τον Μέγα Βασίλειο


Συγγραφή: ·Στέλλα Φουντουκίδου
Εικονογράφιση: ·Στέλλα Φουντουκίδου
Έκδοση: Δεκέμβριος 2011 από "Φουντουκίδου Στυλιανή Γ."
Σελ.:29 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-93-3522-5


Θέμα: "Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή)" "Παιδικά βιβλία, Ελληνικά"

Μέσα από το εικονοπαραμύθι γίνεται μια προσπάθεια να έρθει το παιδί σε επαφή από τη μία με την πίστη του, με χριστιανικές μορφές της εκκλησίας μας -Μέγας βασίλειος- και από την άλλη με την ξενόφερτη κουλτούρα του δυτικού πολιτισμού- Άη Βασίλης (Σάντα Κλάους). Παράλληλα, με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο τα παιδιά εξοικειώνονται με τη διαδικασία της ανάγνωσης, μαθαίνουν να αποκωδικοποιούν τις εικόνες, να αντιλαμβάνονται τη σχέση εικόνας και λέξης και μυούνται σε ομοιοκατάληκτες λέξεις. Στο πίσω μέρος του βιβλίου υπάρχουν δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά, προκειμένου να τα βοηθήσετε να πετύχουν στο μέγιστο τους παραπάνω στόχους του βιβλίου.

Ένα εργαλείο για κάθε εκπαιδευτικό, που θέλει να αρχίζει ή να τελειώνει την δραστηριότητά του μ' ένα παραμύθι.

Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, σε εκπαιδευτικούς, σε γονείς, σε κατηχητές μικρών παιδιών και σε όσους αρέσει να 'δουλεύουν' διαθεματικά με τα παραμύθια.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας