*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Guerilla Installation

Ταχύτητα, δημόσιος χώρος και η τέχνη της παρενόχλησης


Συγγραφή: ·Misslnformation
Έκδοση: Δεκέμβριος 2011 από "Futura"
Σελ.:179 (20χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-9489-20-6


Θέμα: "Πολιτική ιδεολογία - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

Θωρούμε ότι καμία θεωρία δεν μπορεί να είναι ανατρεπτική αν δεν ακολουθείται από μια ανατρεπτική πρακτική. Συνεπώς αυτό το κείμενο πρέπει να θεωρηθεί σαν μια προσωρινή αποστασιοποίηση από την πρακτική, ώστε να αποκτηθεί μια κριτική ματιά απέναντί της, πριν να ξαναβυθιστούμε σε αυτήν.
Αντίστοιχα, η πρακτική αυτή θα είναι έγκυρη μόνο αν στοχεύει στην ανατροπή του κυρίαρχου συστήματος. Σε αυτό ακριβώς είναι απαραίτητη η θεωρία, δηλαδή στην προσπάθειά του να ορισθούν τα ελάχιστα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε η ρήξη και η ανατροπή στην οποία στοχεύουμε να γίνουν πραγματικότητα.
Σκοπός μας γράφοντας αυτό το κείμενο είναι να κάνουμε μια πρώτη προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση, δημιουργώντας μια ανοιχτή πλατφόρμα που προσδοκούμε ότι θα γίνει αντικείμενο οικειοποίησης και εξέλιξης από συλλογικότητες και άτομα με ανατρεπτικούς σκοπούς.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας