*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η παιδαγωγική - διδακτική στους Αρχαίους Έλληνες συγγραφείς


Συγγραφή: ·Παναγιώτα Σ. Γεωργαντέα
Έκδοση: Δεκέμβριος 2010 από "Ιδιωτική Έκδοση"
Σελ.:410 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-93-1290-Χ


Θέμα: "Ελληνική γλώσσα, Αρχαία - Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη)"

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με την προσδοκία δημιουργίας και παροχής σαφούς και αποτελεσματικού οδηγού στα χέρια των υποψηφίων στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ Φιλολόγων.

Στόχοι του είναι:

-Συμβολή στον πειραματισμό και την ικανότητα βαθύτερης ανάλυσης του αρχαίου κειμένου. -Ανάπτυξη της πνευματικής ιεράρχησης στο βηματισμό του συνειρμού, συνυφασμένου με το ευρύτερο πεδίο γνώσεων και φιλοσοφικών προβληματισμών.
-Επισήμανση των μεγεθών του έργου, συνολικά, των Αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων και απόκτηση κριτικής αντίληψης του ορθού λόγου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας