*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ξέπλυμα χρήματος

Πρόληψη και καταστολή

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: · Άγγελος Γ. Μοσχόπουλος · Τριαντάφυλλος Α. Κώτσιος · Ουρανία Πολίτη - Λυμπεροπούλου
Έκδοση: 2009 από "Δεδεμάδης"
Σελ.:213 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-98762-3-4


Θέμα: "Τραπεζικό δίκαιο" "Οικονομία - Δίκαιο και νομοθεσία "

Με την έκδοση αυτή παρουσιάζουμε το πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας και των αποφάσεων της Επιτροπής Νομισματικών και Πιστωτικών Θεμάτων (Ε.Ν.Π.Θ), προκειμένου να ενημερωθούν οι κατά νόμο αρμόδιοι για τις υποχρεώσεις που έχουν να αναφέρουν στη δικαιοσύνη περιπτώσεις που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για την "Πρόληψη και Καταστολή Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας (ξέπλυμα χρήματος)".

Με την απόφαση της Επιτροπής Τραπεζικών και Πιστωτικών Θεμάτων (ΕΤΠΘ) 281/5/17.03.2009 αντικαθίστανται, περιλαμβανόμενες σε ενιαίο κείμενο, οι διατάξεις των προηγούμενων αποφάσεων της Τράπεζας της Ελλάδος, με τις οποίες έχουν καθοριστεί οι ελάχιστοι όροι και προϋποθέσεις για την αξιολόγηση της επάρκειας των στρατηγικών και διαδικασιών που αφορούν την πρόληψη και αποτροπή της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, (ξέπλυμα χρήματος - ΞΧ) και (χρηματοδότηση της τρομοκρατίας - ΧΤ), μέσω των τραπεζών και των λοιπών εποπτευόμενων από αυτήν προσώπων.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας