*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα βρέφη και η μουσική

Πρώτες αισθήσεις και ηχητικές δημιουργίες

"Les bebes et la musique: Premieres sensations et creations sonores" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Chantal Grosleziat
Μετάφραση: ·Άννα Αδάμ ·Φλώρα Μιχαλοπούλου
Επιμέλεια: ·Γρηγόρης Αμπατζόγλου
Έκδοση: Μάρτιος 2012 από "University Studio Press"
Σελ.:112 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-12-2078-Χ


Τα βρέφη και η μουσική, τρίτο βιβλίο μιας εκδοτικής σειράς που διαπραγματεύεται επίκαιρα θέματα της βρεφικής ηλικίας μας εισάγει σε μια περιήγηση στον κόσμο των πρώιμων αλληλεπιδράσεων του βρέφους μέσω των ήχων, της φωνής, του τραγουδιού και της μουσικής, σε έναν κόσμο "αρχ(α)ικό", όπου κυριαρχεί ένας σωματικός και βαθιά συναισθηματικός διάλογος που δεν στηρίζεται σε φράσεις και σε λόγια. Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε γονείς, παιδαγωγούς και ειδικούς ψυχικής υγείας των οποίων η ευαισθητοποιημένη και δημιουργική παρουσία δίπλα στο βρέφος μπορεί να εμπλουτίσει τις πρώτες του συγκινήσεις, τις πρώτες του ανακαλύψεις του ηχητικού κόσμου της μουσικής.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ