*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Προβλήματα διεθνούς δικαίου σχετικά με τα πλοία σημαιών ευκολίας


Συγγραφή: ·Καιρού Π. Μαυρομμάτη
Έκδοση: Απρίλιος 2012 από "Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε."
Σελ.:758 1, ISBN: 960-445-701-2


Θέμα: "Διεθνές δίκαιο "

Επιδίωξη αυτής της μελέτης είναι να καλύψει την έλλειψη στη διεθνή βιβλιογραφία, παρά την ύπαρξη επιστημονικής και νομολογιακής επεξεργασίας ορισμένων ειδικών ζητημάτων, μίας καθολικής και λεπτομερούς διερεύνησης του εσωτερικού συστήματος δικαίου των κρατών της σημαίας ευκολίας και την επιστημονική καθώς και την νομολογιακή επεξεργασία των ειδικών νομικών προβλημάτων διεθνούς δικαίου, που αυτό το σύστημα δημιουργεί.
Μέσα αυτής της μελέτης απετέλεσαν μία λεπτομερή κατ’ άρθρον συγκριτική έρευνα του ναυτικού δικαίου των επτά κυριωτέρων σύγχρονων κρατών της σημαίας ευκολίας και των κυριωτέρων αναπτυσσομένων κρατών προμηθευτών ναυτικών σε σύγκριση με τις ισχύουσες υποχρεώσεις ενός υπεύθυνου κράτους- μέλους της διεθνούς και ευρωπαϊκής κοινότητας, ως κράτους της σημαίας και ως κράτους προμηθευτή ναυτικών, κατά το διεθνές δίκαιο και κατά το κοινοτικό δίκαιο. Παράλληλα ερευνώνται τα πρόσφατα μέσα επίλυσης, διεθνή και κοινοτικά, που ισχύουν και προτείνονται μέτρα βελτίωσης των ισχυουσών ρυθμίσεων για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα, που αυτό το σύστημα δημιουργεί για την ασφαλή παροχή υπηρεσιών στην διεθνή θαλάσσια μεταφορά.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας