*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δίκαιο διεθνών συναλλαγών

Η ευρωπαϊκή διάσταση


Συγγραφή: ·Δέσποινα Γ. Αναγνωστοπούλου
Έκδοση: Μάιος 2012 από "Σάκκουλας Αντ. Ν."
Σελ.:910 1, ISBN: 960-15-2330-8


Θέμα: "Διεθνές δίκαιο - Ευρωπαϊκή Ένωση " "Διεθνές εμπορικό δίκαιο"

Το παρόν βιβλίο αναλύει το δίκαιο διεθνών συναλλαγών σε δύο επίπεδα, το διεθνές και το ευρωπαϊκό, εξετάζοντας την αλληλεπίδρασή τους, ιδίως μέσα στο πλαίσιο των διεθνών συμφωνιών της ΕΕ με τρίτες χώρες. Κατατοπίζει τον αναγνώστη για τους κανόνες, άτυπους ή δεσμευτικούς, που ισχύουν για: τη διεθνή πώληση κινητών (CISG, αρχές UNIDROIT και PECL), τους όρους του διεθνούς εμπορίου (Incoterms 2000 και 2010), το εφαρμοστέο δίκαιο στις ενοχές εκ συμβάσεως αλλά και στην εξωσυμβατική ευθύνη, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την προστασία των καταναλωτών, την προστασία του ελεύθερου ανταγωνισμού, τη δικαστική επίλυση των διασυνοριακών διαφορών (όπως διεθνής δικαιοδοσία και αμοιβαία αναγνώριση δικαστικών αποφάσεων, διεξαγωγή αποδείξεων και επιδόσεων στην αλλοδαπή, ευρωπαϊκή διαταγή πληρωμής) καθώς και τη διεθνή εμπορική διαιτησία και τη διαμεσολάβηση. Κατά τον τρόπο αυτό, αναδεικνύεται η ευρωπαϊκή διάσταση του δικαίου διεθνών συναλλαγών και η ενίοτε εξωεδαφική εφαρμογή των κανόνων της ΕΕ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας