*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Βιβλίο γυναικολογίας


Συγγραφή: · Γεώργιος Μ. Ιατράκης
Έκδοση: Ιούλιος 2012 από "Δεσμός"
Σελ.:920 (25χ18), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-99863-4-Χ


Θέμα: "Μαιευτική" "Γυναικολογία "

Με ιδιαίτερη χαρά προλογίζω το "Βιβλίο γυναικολογίας" κ. Γ. Ιατράκη που ανανεώνει την έκδοση του 2006.
Ο κ. Ιατράκης τα τελευταία χρόνια προέβη στην έκδοση ιδιαίτερα επιτυχημένων βιβλίων που σχετίζονται με ένα ευρύ φάσμα της μαιευτικής, της γυναικολογίας και των υποειδικοτήτων της (οικογενειακό προγραμματισμό κ.λπ.) ενώ συμμετείχε με παραγωγικό τρόπο στις ενημερωτικές εκδόσεις της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας. Τα βιβλία του χαρακτηρίζονται για την κατανοητή γραφή, τον διδακτικό τρόπο της ταξινόμησης της ύλης και τη σύνδεση με ειδικότητες παρόμοιας θεματολογίας. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένα αναλυτικό βοήθημα που ο κ. Ιατράκης παρουσιάζει με τρόπο απλό και βιβλιογραφικά τεκμηριωμένο.
Είμαι σίγουρος ότι και αυτό το έργο του θα τύχει της ευρύτερης αποδοχής και θα είναι ένα χρήσιμο βοήθημα σε όποιον θέλει να αντλήσει σύγχρονη γνώση σε ένα μεγάλο φάσμα της γυναικολογίας.

Νικόλαος Βιτωράτος
Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας


Με τον κ. Γ. Ιατράκη συνεργαζόμαστε στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, είχαμε την ευκαιρία να εκτιμήσουμε τη συγγραφική του δραστηριότητα στις εκδόσεις της Εταιρείας αλλά και να προλογίσουμε το πολύ αναλυτικό, τεκμηριωμένο και σύγχρονο συγγραφικό του έργο. Ο κ. Ιατράκης, για άλλη μια φορά, εκδίδει ένα ιδιαίτερα προσεγμένο βιβλίο Γυναικολογίας που αποτελεί τη 2η έκδοση του "Βιβλίου γυναικολογίας" του 2006. Και πάλι, ο κ. Ιατράκης εντυπωσιάζει με την πλούσια, σύγχρονη και κατάλληλη επιλογή των βιβλιογραφικών του αναφορών που τεκμηριώνουν ολόκληρο το κείμενο αυτής της ιδιαίτερα κοπιαστικής εργασίας.
Για άλλη μια φορά, οφείλουμε να τον συγχαρούμε που παραδίδει στους φοιτητές, τους ειδικευόμενους αλλα και τους ειδικευμένους ένα σύγγραμμα κατανοητό, ευχάριστο στη μελέτη και ιδιαίτερα σύγχρονο.

Οδυσσέας Γρηγορίου Ευθύμιος Δεληγεώρογλου
Καθηγητής Αν. Καθηγητής
Μαιευτικής-Γυναικολογίας Μαιευτικής-Γυναικολογίας

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας