*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ποιήματα κοινωνικο-φυσιολογικά

Πεζά και ελεύθερα


Συγγραφή: · Παναγιώτης Δ. Πολίτης
Έκδοση: Ιούνιος 2012 από "Λεξίτυπον"
Σελ.:282 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-9738-29-Χ


Θέμα: "Νεοελληνική ποίηση"

Με αυθορμητισμό, πρακτικά και ερασιτεχνικά συνέταξα κατά καιρούς εκεί που έμεινα, ή που πέρασα εκατόν ογδόντα «180» ποιήματα, πεζά κι ελεύθερα, που περιέχει το παρόν βιβλίο μου (χωρίς να διεκδικώ φυσικά ποιητικές δάφνες ή λογοτεχνικές περγαμηνές).

Το περιεχόμενο εκάστου ποιήματος ήντλησα εν μέρει εκ της κοινωνικής φυσιολογίας.
Εις αυτά εκφράζεται η ταπεινή μου σκέψη, πως είναι ή πως θα έπρεπε να είναι εκείνα που μας περιβάλλουν γύρω μας. (Πρόσωπα-συναισθήματα-πράγματα και έργα).

Ο αναγνώστης νομίζω ότι, σε κάποιο εκ των ποιημάτων θα βρει ολίγη ανακούφιση και σε κάποιο άλλο θα ταυτίζονται οι εκτιθέμενες ιδέες και τα συναισθήματα, με τα δικά του και θα χαρεί.
Ακόμα θα του δοθεί η ευκαιρία, για να κατατάξει το παρόν βιβλίο εκεί που του ταιριάζει.
Πιστεύω όμως, πως αυτό θα έχει κάποιο βίο, ας είναι ένα απλό κι ερασιτεχνικό, ποιητικό βιβλίο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας