*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κονσέρτο για θάνατο


Συγγραφή: · Τούλα Κακουλλή
Έκδοση: 2008 από "Power Publishing"
Σελ.:608 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9963-673-48-1


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Κυπριακή πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Η ζήλια, οι ίντριγκες, τα πάθη, το μίσος, ο έρωτας, ο μισεμός, τα βρώμικα συμφέροντα, οι σκοπιμότητες είχαν στήσει ένα παράξενο χορό... Η εφημερίδα Επικαιρότητα η μεγάλη πίστα τους... Εκεί πέρα οι ήρωες της ιστορίας μας αγωνίζονται ο καθένας με τον δικό του τρόπο και τις δικές του αρχές... Σωστές ή λανθασμένες... Το αντίτιμο δεν είναι πάντα και ό,τι καλύτερο. Το κόστος είναι μια πικρό και μια γλυκό, ανάλογα... Μέσα σε τούτο το χάος, μια αγάπη παλεύει να ριζώσει σε δυο ψυχές που δεν παραδέχονται καν την ύπαρξή της... Σημαδεμένες κι οι δυο τραυματικά από χωρισμό και θάνατο τρομάζουν να κάνουν μια νέα αρχή.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας