*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Διαγράμματα ποινικής δικονομίας

Η ποινική δικονομία σε πίνακες


Συγγραφή: ·Πόπη Παπανδρέου
Έκδοση: Οκτώβριος 2012 από "Νομική Βιβλιοθήκη"
Σελ.:208 1, ISBN: 960-562-017-0


Θέμα: "Ποινική δικονομία"

Οι συνεχιζόμενες νομοθετικές επεμβάσεις στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, παράλληλα με την ευρεία αποδοχή της πρώτης έκδοσης, οδήγησαν στην απόφαση της εκπόνησης της δεύτερης έκδοσης των Διαγραμμάτων Ποινικής Δικονομίας, η οποία αφενός μεν είναι ενημερωμένη με όλες τις νομοθετικές τροποποιήσεις που έλαβαν χώρα από την πρώτη έκδοση μέχρι σήμερα, αποτυπώνοντας διαγραμματικά την ποινική δικονομική ύλη ως έχει διαμορφωθεί και ισχύει, αφετέρου δε έτυχε συνολικής επεξεργασίας, με τη βελτίωση, τον εμπλουτισμό και την προσθήκη νέων Διαγραμμάτων, ώστε να είναι πιο εύχρηστη στον αναγνώστη και να αποτελέσει ένα όσο το δυνατόν πληρέστερο βοήθημα για τον εφαρμοστή της Ποινικής Δικονομίας στην πράξη.

(2013) Διαγράμματα ειδικών ποινικών νόμων, Νομική Βιβλιοθήκη

(2012) Διαγράμματα ποινικού κώδικα, Νομική Βιβλιοθήκη

(2011) Νομοθεσία οικονομικού εγκλήματος, Νομική Βιβλιοθήκη

(2008) Η συνολική ποινή, Σάκκουλας Π. Ν.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας