*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 24,88 €
Εντερική και περεντερική διατροφή
Θεωρία και εφαρμογές
Συγγραφή: ·Μαρία Γ. Σκουρολιάκου
Έκδοση: Οκτώβριος 2012 από "ΕΣΠΙ Εκδοτική"
Σελ.:198 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7610-37-7
Θέμα: "Διατροφή"
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημαντική πρόοδος στον τομέα της τεχνητής διατροφής (εντερικής και παρεντερικής), όσον αφορά τις μεθόδους και στα μέσα που χρησιμοποιούνται. Η ποικιλία και η σύσταση των διαλυμάτων έχουν βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να έχουν εφαρμογή σε μεγάλο εύρος κλινικών περιπτώσεων.
Το βιβλίο "Εντερική και περεντερική διατροφή - Θεωρία και εφαρμογές" περιέχει πρακτικές οδηγίες για τη διατροφική υποστήριξη του ασθενούς με τεχνητά μέσα. Απευθύνεται σε φοιτητές, ιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτικό προσωπικό και διαιτολόγους.
(1996) Φαρμακοοικονομία, Εξάντας