*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Προσωπικό ημερολόγιο ανεκδοτολόγιο 2013


Συγγραφή: ·Γιάννης Σερβετάς
Έκδοση: Οκτώβριος 2012 από "Ιανός"
Σελ.:400 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6882-69-1


Θέμα: "Ημερολόγια" "Ανέκδοτα"

Το 2013 πλησιάζει απειλητικά και αυτό δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο από την πένα του Γιάννη Σερβετά. Το ημερολόγιο - ανεκδοτολόγιο του για άλλη μια χρονιά θα συντροφεύει τις ημέρες μας, χαρίζοντας στιγμές άφθονου γέλιου, υπενθυμίζοντας τις ονομαστικές εορτές, κρατώντας τις απαραίτητες σημειώσεις & πολλά ακόμη. Φέτος θα ανακαλύψουμε μια διαφορετική όψη των γραμματοσήμων. Χρήσιμο και απαραίτητο για όσους αναγνώστες το επέλεξαν στο παρελθόν & ενδιαφέρουσα επιλογή για όλους τους υπόλοιπους, συγκεντρώνει στις σελίδες του όλες τις στιγμές του έτους, τις καλές & τις άσχημες, τις εύκολες & τις δύσκολες, τη ζωή μας, όλα αυτά που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε.

Ελπίζω και φέτος να ευχαριστηθείτε το Ημερολόγιο διαβάζοντάς το, όπως το ευχαριστήθηκα και εγώ γράφοντάς το. Πέρσι ευχήθηκα να "πετάξουμε" από το λεξιλόγιό μας τη λέξη "κρίση" και να χαρούμε τη χρονιά. Τη χρονιά τη χαρήκαμε, αλλά δυστυχώς η κρίση μας κατσικώθηκε. Εύχομαι φέτος να απαλλαγούμε απ' αυτήν. Να φύγει, να πάει αλλού. Α, και πού 'στε... Καλέ, να γράφετε πότε πότε στο Ημερολόγιο. Να κολλάτε τα εισιτήρια από τα πλοία που πάτε διακοπές, να βάζετε τα λουλουδάκια που σας χαρίζουν, να γράφετε πικάντικες πληροφορίες, να έχετε να θυμάστε στο μέλλον. Ζωή είναι όλες οι μικρές στιγμές μας μαζεμένες. Ας είναι καλό και ευτυχισμένο το 2013, φιλαράκια μου.

Γιάννης Σερβετάς

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας