*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Επιχειρηματικότητα και συστήματα επικοινωνίας τουριστικών επιχειρήσεων


Συγγραφή: · Βασιλική Κατσώνη
Έκδοση: 2011 από "Κατσώνη Βασιλική"
Σελ.:545 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-93-3068-1


Θέμα: "Διοίκηση και οργάνωση " "Τουρισμός"

Στόχος του βιβλίου είναι η ενημέρωση και η εξοικείωση του αναγνώστη με έννοιες και μεθόδους αποτελεσματικής επιχειρησιακής επικοινωνίας και επιχειρηματικότητας, βασισμένες σε θεωρητικές γνώσεις και εφαρμογές, προσαρμοσμένες τόσο στο πλαίσιο της Διοικητικής επιστήμης, όσο και στις ιδιαιτερότητες των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στη χώρα μας και διεθνώς.

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες, καθώς αυτές υποστηρίζουν την επικοινωνία και επιτρέπουν την διάδραση σε εξωτερικές και εσωτερικές οργανωτικές διαδικασίες στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας