*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δίπτυχα της Εκκλησίας της Ελλάδος 2013


Έκδοση: Φεβρουάριος 2013 από "Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος"
Σελ.:1241 (21χ14), 1


Θέμα: "Εκκλησιαστική ιστορία"

Τα ανά χείρας "Δίπτυχα της Εκκλησίας της Ελλάδος" του σωτηρίου έτους 2013, ως είθισται κατ' έτος, έχουν αφιερωθή, Συνοδική Διαγνώμη, εις την συμπλήρωσιν 1150 ετών από της ιεραποστολικής δραστηριότητος των Θεσσαλονικέων Ελλήνων αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου των αυταδέλφων, αποσταλέντων τω 863 προς εκχριστιανισμόν των Σλαύων. Το σχετικόν εισαγωγικόν σημείωμα συνέταξεν ο ελλογιμώτατος κ. Δημήτριος Γόνης, ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.

Το πρώτον μέρος των Διπτύχων, το τιτλοφορούμενον "Κανονάριον - Λειτουργικοί Τυπικαί Διατάξεις - Κυριακοδρόμιον και Μηνολόγιον του 2013", παρέχει τας απαραιτήτους οδηγίας δια την ακριβή τέλεσιν των καθ' ημέραν ιερών ακολουθιών προς υποβοήθησιν των λειτουργών και των ιεροψαλτών.

Εις το δεύτερον μέρος, το τιτλοφορούμενον "Επετηρίς - Κανονική Οργάνωσις της Ορθοδόξου Εκκλησίας", αναγράφονται λεπτομερώς τα στοιχεία της διοικητικής διαρθρώσεως των Πρεσβυγενών Πατριαρχείων και των Αυτοκεφάλων και Αυτονόμων Εκκλησιών προς ενημέρωσιν του χριστεπωνύμου πληρώματος. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας