*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η ανακοπή κατά διαταγής πληρωμής


Συγγραφή: ·Στέφανος Στ. Πανταζόπουλος
Έκδοση: Απρίλιος 2013 από "Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε."
Σελ.:448 (24χ17), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-445-941-4


Θέμα: "Αστικό δίκαιο"

Στη μελέτη αυτήν εξετάζεται συστηματικά η ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής, που συνιστά το μέσο προστασίας του καθ' ου η διαταγή πληρωμής και ενεργοποιεί την αντιδικία. Η διάρθρωση της ύλης και η εξαντλητική παρουσίαση των ζητημάτων που ανακύπτουν έχει ως στόχο να παράσχει στον αναγνώστη, είτε είναι πληρεξούσιος δικηγόρος είτε δικαστικός λειτουργός, μία άμεση οπτική, πώς μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες μίας διαφοράς.

Η παρούσα δεύτερη έκδοση είναι πλήρως ενημερωμένη τόσο σε επίπεδο θεωρίας όσο και σ' αυτό της νομολογίας, με πληθώρα θεμάτων που άπτονται του ουσιαστικού (εμπορικού, ενοχικού, τραπεζικού, πτωχευτικού, αστικού δικαίου και του δικαίου των αξιογράφων) και του δικονομικού δικαίου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας