*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Συνοπτική ιστορία του χριστιανισμού

τόμος 1ος


Συγγραφή: · Δημήτρης Ν. Μόσχος
Έκδοση: Ιανουάριος 2014 από "Αρμός"
Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-527-800-7


Θέμα: "Χριστιανισμός"

Το περιεχόμενο του έργου διαμορφώθηκε από προσωπική έρευνα του συγγραφέα, καθώς και από δικές του διδακτικές σημειώσεις από το διδακτικό του έργο στην Ανωτέρα Εκκλησιαστική Σχολή(νυν Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών). Ο αναγνώστης κατά την ανάγνωση μπορεί να παρατηρήσει πως πολλά πράγματα δίνονται ελλειπτικά ή περιληπτικά, ακριβώς , για να παραμείνει ευσύνοπτη η όλη δομή της πραγμάτευσης, γεγονός που δεν αποκλείει την συμπλήρωση του έργου στο μέλλον, μετά από κριτική ανατροφοδότηση που θα προκύψει από το αναγνωστικό κοινό.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας