*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Συντονισμός - Η νέα ποδοσφαιρική προπόνηση

Ασκήσεις και παιχνίδια για την προπόνηση των παιδιών και νέων

"Das neue fussballtraining" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: ·R. Pabst ·H. Bussmann ·J. Buschmann
Μετάφραση: ·Νικίας Τώνης
Επιμέλεια: ·Ελισάβετ Σάλτου
Έκδοση: Αύγουστος 2014 από "Σάλτο"
Σελ.:112 (24x17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-278-179-1


Θέμα: "Ποδόσφαιρο " "Ποδόσφαιρο - Βιβλία για παιδιά"

Το μοντέρνο ποδόσφαιρο χαρακτηρίζεται από τον τέλειο χειρισμό μπάλας και σώματος σε ταχύτατο ρυθμό. Κατά συνέπεια η προπόνηση της κινητικής επιδεξιότητας και της δεξιοτεχνίας με τη μπάλα αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία. Μόνο όποιος έχει θεμελιώσει από νωρίς τις αντίστοιχες βάσεις στο συντονισμό, μπορεί να αποδώσει αργότερα σε υψηλό επίπεδο.
Στόχος λοιπόν είναι να χειρίζεται ο παίκτης το σώμα του και τη μπάλα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να αντιδράσει ιδανικά, στις διάφορες καταστάσεις. Με διαχωρισμό σε σημεία έμφασης της τεχνικής: (πάσες, ντρίπλες, προσποιήσεις, σουτ, επαφές με τη μπάλα) και της τακτικής (επιθετική και αμυντική συμπεριφορά), περιγράφονται πολλές ασκήσεις και παιχνίδια συντονισμού, με εφαρμογή στην πράξη. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο χειρισμός της μπάλας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας