*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ενσωματωμένα Συστήματα

Ο Μικροελεγκτής AVR


Συγγραφή: · Δημήτρης Πογαρίδης
Έκδοση: Ιανουάριος 2014 από "Ίων"
Σελ.:512 (17χ24), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-508-080-8


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές" "Ηλεκτρονική"

Τα ενσωματωμένα συστήματα έχουν γίνει μέρος της σύγχρονης καθημερινότητας. Προκειμένου να κρατηθούν από άποψη κατασκευής απλά και από πλευρά κόστους φτηνά, κατασκευάζονται ως αυτόνομα συστήματα, που βασίζονται σε μικροελεγκτές.

Στο παρόν σύγγραμμα γίνεται εκτενής αναφορά στην αρχιτεκτονική και τον προγραμματισμό των μικροελεγκτών AVR και συγκεκριμένα του ATmega8515, στους διάφορους αισθητήρες και ενεργοποιητές, καθώς και στα ηλεκτρονικά που χρειάζονται προκειμένου όλα αυτά να ενοποιηθούν σε ένα ενιαίο ενσωματωμένο σύστημα.

Παρατίθενται παραδείγματα χρήσιμων υπορουτινών και προγραμμάτων εφαρμογών σε γλώσσες Assembly και C. Παρουσιάζεται η διαδικασία σχεδίασης τόσο από άποψη κυκλωματικού (Hardware) όσο και από άποψη Λογισμικού (Software) ενός ενσωματωμένου συστήματος βασισμένου στον μικροελεγκτή Atmega162.

Ευελπιστούμε ότι το παρόν σύγγραμμα, που είναι το αποτέλεσμα τριακονταετούς συσσωρευμένης γνώσης στα συστήματα που βασίζονται σε υπολογιστές, να μπορεί να αποτελέσει σημαντικό βοήθημα για τους φοιτητές και μηχανικούς, που ασχολούνται με τους μικροελεγκτές και τα ενσωματωμένα συστήματα.

Για την παρουσίαση στην αίθουσα του παρόντος, αλλά και των δύο πιο πάνω αναφερόμενων συγγραμμάτων, είναι στη διάθεση των εκπαιδευτικών πάνω από 2.500 σελίδες PowerPoint, καθώς και πλήθος εργαστηριακών ασκήσεων.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας