*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Χριστούγεννα με γιορτινές κατασκευές και χειροτεχνίες

Christmas I love to craft


Συγγραφή: · Σταυρούλα Σταμάτη
Εικονογράφιση: ·Χριστίνα Δουληγέρη · Αγγελική Δελεχά
Έκδοση: Νοέμβριος 2014 από "Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)"
Σελ.:16 (21χ29), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9789604950027


Θέμα: "Χειροτεχνία - Βιβλία για παιδιά " "Χριστούγεννα"

‘Eξυπνες δραστηριότητες για τις μέρες των εορτών, που αξιοποιούν την αγάπη των παιδιών για τη χειροτεχνία. Ξεχωρίζει η εικόνα της Γεννήσεως του Χριστού που έχει φιλοτεχνήσει η Χριστίνα Δουληγέρη. Προσφέρεται με τη μορφή αφίσας, που τα παιδιά μπορούν να κολλήσουν σ’ ένα μεγαλύτερο χαρτόνι ή ξύλο διακοσμώντας το πλαίσιό της με χρυσόσκονη, ασημόσκονη, φύλλα και άλλα υλικά. Μια απλή κατασκευή που τα εισάγει στη βυζαντινή τέχνη και τους προσφέρει τη δυνατότητα να δώσουν στην τάξη του σχολείου τους ή και στο σπίτι τους έναν άλλο εορταστικό τόνο με πιο πνευματικό χαρακτήρα. Την έκδοση συνοδεύουν πολύχρωμα γιορτινά αυτοκόλλητα, που θα κολληθούν σε ωραία χρωματιστά χαρτιά και θα γίνουν ευχετήριες κάρτες. Παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κατασκευάσουμε μικρές γιορτινές συνθέσεις. Η έκδοση περιλαμβάνει καλαίσθητες παιδικές χρωμοσελίδες σχεδιασμένες από την Αγγελική Δελεχά και εμπνευσμένες από το ιδιόμελο της εορτής «Τι σοι προσενέγκωμεν Χριστέ;» Άγγελοι, μάγοι, βοσκοί, το αστέρι αλλά και η έρημος και η φάτνη ζωντανεύουν εμπρός στα παιδικά μάτια και τους εξιστορούν με τη μορφή εικονοκειμένου τα βασικά γεγονότα της ιστορίας των Χριστουγέννων. Τα παιδιά μπορούν να χρωματίσουν τα σχέδια και να τα κολλήσουν σ΄ ένα μεγάλο χαρτόνι, δημιουργώντας μία επιτοίχια σύνθεση.
Τέλος το μικρό αυτό αλλά περιεκτικό βιβλίο περιλαμβάνει μια χρωμοσελίδα με το Καραβάκι των Χριστουγέννων. Οι μικροί μας φίλοι, αφού το χρωματίσουν, θα το πάρουν μαζί τους όταν ψάλλουν τα κάλαντα. Η έκδοση είναι δίγλωσση (ελληνικά, αγγλικά).

(2019) Όταν μιλάει η σιωπή, Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)

(2013) Ανακαλύπτω τις γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες, Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)

(2013) Ανακαλύπτω τις γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες, Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)

(2013) Το ημερολόγιο του Πέτρου, Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)

(2013) Prosphoro and Artos, Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)

(2012) Άγιος Σεραφείμ, Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)

(2012) Πρόσφορο και άρτος, Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)

(2011) Ανακαλύπτω τις γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες, Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)

(2011) Πάσχα με γιορτινές χειροτεχνίες και κατασκευές, Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)

(2010) Ανακαλύπτω τις γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες, Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας