*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Να πάτε αλλού


Συγγραφή: · Tayie Selasi
Μετάφραση: · Μαργαρίτα Ζαχαριάδου
Έκδοση: Δεκέμβριος 2014 από "Αλεξάνδρεια"
Σελ.:376 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-221-634-7


Θέμα: "Αφρικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Ένα πυκνό οικογενειακό δράμα, μια ιστορία χωρισμού και επανένωσης που διατρέχει ολόκληρες γενιές και πολιτισμούς, από τη δυτική Αφρική μέχρι τη Νέα Αγγλία, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και πίσω,δείχνοντας πώς οι αλήθειες που λέμε μπορεί να γιατρέψουν τα τραύματα που κρύβουμε.

Ο Κουέκου Σάι –διάσημος αλλά αδικημένος χειρουργός και αποτυχημένος σύζυγος– καταρρέει ξαφνικά ένα πρωί στο σπίτι του στη Άκρα, πρωτεύουσα της Γκάνα. Η είδηση φτάνει στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ αναστατώνοντας την οικογένεια που εκείνος είχε εγκαταλείψει πριν από πολλά χρόνια. Τα τέσσερα αδέλφια –ο μεγάλος, που έχει βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του, τα δίδυμα, που μοιράζονται από μικρά ένα τρομερό μυστικό, και η μικρότερη αδερφή, που έχει προβλήματα με τη σεξουαλικότητά της– έρχονται στη Γκάνα και συγκεντρώνονται στο νέο σπίτι της αινιγματικής μητέρας τους. Εκεί αποκαλύπτεται η ιστορία των όσων τους χώρισαν: οι καρδιές που ράγισαν, τα ψέματα που ειπώθηκαν, τα εγκλήματα που συντελέστηκαν στο όνομα της αγάπης. Ώσπου, μέσα από την πίκρα και τον πόνο, αρχίζει να διαγράφεται ένας καινούργιος δρόμος.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
10.30 π.μ - 16.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας